Om BO INVEST

BO Invest ombesörjer köpet

Vi har stor erfarenhet av Costa Del Sol och med vårt kontaktnät hittar vi ditt boende på solkusten oavsett vad det är Ni efterfrågar. Vi är specialiserade på området mellan Malaga och Estepona. Vi har kontor i Marbella och Riviera del Sol. Vi leder Er genom hela processen från första visning till genomförd affär. Vi har ett flertal erfarna medarbetare på Solkusten och som talar de flesta språk, detta för att kunna möta både privata säljare och köpare, byggherrar samt övriga företag som vill etablera sig i Spanien. Många Mäklare i Spanien har ofta tillgång till samma bostäder som finns ute till försäljning på marknaden, vilket innebär att om Ni skulle hitta en bostad via något annat företag så kan vi även hjälpa dig med en visning och köp av detta objekt.

Fler praktiska tjänster

Hantverkare? Telefoni? Bredband? Biluthyrning? Vi har samarbetspartners inom de flesta hantverksyrken och oavsett vad som ska utföras i en fastighet så hjälper vi Er att ombesörja detta. Vi hjälper Er även med, exempelvis, öppnande av elabonnemang, förmånliga telefon och bredbandsabonnemang samt andra viktiga registreringar. Självklart så talar vi skandinaviska för enkelhetens skull. Önskar ni hjälp med resebokning, biluthyrning, hotellbokning mm så finns vi här för er!

Vi hjälper dig med administrationen

Spanskt personnummer? Nie-nummer? Bankkonto? Olika abonnemang? I Spanien måste man som icke medborgare ha ett Nie-nummer , vilket är ett Spanskt personnummer för att kunna köpa en bostad och öppna bankkonton, telefonabonnemang m.m. Vi hjälper till med detta. Vi har ett nära samarbete med de största bankerna i Spanien och som självklart har anställd skandinavisk personal. Låt oss ta hand om administrationen vid ert bostadsköp i Spanien!